- ناموجود
چای ترش
سیاستهای امنیتی
سیاستهای تحویل
سیاستهای بازگشت کالا
چای ترش یا چای سرخ ازکاسبرگ گیاه چای ترش تهیه میشود.این چای را به صورت گرم و سرد در سراسر دنیا میل میکنند.
چای ترش دشمن سرماخوردگی و منبع ویتامین سی هست و معمولا با شکر نوشیده میشود.
در گذشته از این چای برای درمان فشارخون، بیماری های کبدی و کنترل تب استفاده میشده است.
در جامائیکا بیشترین مصرف این گیاه را دارند و به آن گیاه جامائیکایی میگویند این گیاه یک ساله به ارتفاع 2 تا 3 متر است.
این گیاه به صورت گونه مهاجر وارد ایران و در منطقه سیستان بلوچستان برای اولین بار کشت شد. نام دیگر این گیاه ، چای مکی است زیرا به صورت گسترده ای در شبه جزیره عربستان کشت و مورد استفاده قرار میگیرد.
در طب آفریقا برای سرفه و گلودرد به عنوان آنتی باکتری استفاده میشود و در تایلند برای درمان سنگ کلیه نیز به کار میرود.
یکی از مهمترین خواص چای ترش این است که خواصی مشابه با انسولین دارد و بر بهبودی بیماران دیابتی موثر است. در یک تحقیق در سال 2013 عصاره چای ترش را به نمونه های آزمایشگاهی مبتلا به دیابت تزریق کردند و نکته جالب توجه این بود که سطح گلوکز در آنها کاهش یافت.
کافئین موجود در چای ترش از چای سیاه کمتر است به همین دلیل میتواند جایگزین مناسبی برای نوشیدن روزانه باشد.
طبع چای ترش سرد و خشک است به همین دلیل مصرف زیاد آن برای افراد بلغمی و سودآوی مناسب نیست.
چای ترش فشار خون افراد مبتلا به فشار خون را کنترل میکند و برای سلامت قلب بسیار مفید است.
نوشیدن این چای با معده خالی سبب ضعف و بی حالی میشود،زیرا فشار خون را کاهش میدهد.
برای دم کردن این چای نیاز به ابزار خاص یا شرایط خاصی نیست، کافیست در آبجوش ریخته و منتطر باشید تا دم بکشد ( نیاز به جوشیدن ندارد )
گروه دنیای کوچیک مهرناز توانسته است بهترین و مرغوب ترین این گیاه را تهیه کند ودر بسته بندی پلمپ به مخاطبان خود ارائه کند.